Tjocktröjor med tryck

Tjocktröjor med tryck är ett effektivt sätt att profilera ett företag, uttrycka sin personliga stil, eller skicka ett budskap. Ta reda på hur företag kan dra nytta av tryckta tröjor, några populära återförsäljare av sådana tröjor och de olika tryckmetoderna som finns tillgängliga för tjocktröjor med tryck.

Företagströjor

Om man överväger att införa tjocktröjor med tryck som företagströjor på arbetsplatsen finns det flera återförsäljare att välja mellan. Låt oss ta en titt på två populära alternativ: Prendo och Anderzson of Sweden.

Prendo

Prendo är en svensk återförsäljare av tjocktröjor med tryck som specialiserar sig på profilprodukter. De har ett stort utbud av företag som vill ha tröjor med tryck. Prendo är kända för sin höga kvalitet, snabba leveranser och utmärkt kundservice. De erbjuder också hjälp med design, vilket kan vara en stor fördel för företag utan egen designavdelning som vill ta fram snygga företagströjor.

Anderzson of Sweden

Anderzson of Sweden är en annan välrenommerad återförsäljare av tröjor med eget tryck. De stoltserar med att använda hållbara material till sina företagströjor och erbjuder en mängd olika stilar och färger att välja mellan. Anderzson of Sweden har en snabb och effektiv produktionsprocess, vilket gör dem till ett bra val för företag som behöver snabba leveranser av tjocktröjor med tryck – kanske behövs de med kort varsel inför ett event?

Tjocktröjor med tryck för privatpersoner

Tryckta tröjor är inte bara för företag. Även privatpersoner kan dra nytta av denna form av personligt uttryck. Låt oss ta en titt på två populära återförsäljare för individuella kunder: Spreadshirt och Egendesign.com.

Spreadshirt

Spreadshirt är en internationell återförsäljare som gör det enkelt för kunder att skapa sina egna personliga tröjor. Med hjälp av deras online designverktyg kan kunderna ladda upp egna bilder, välja mellan fördefinierade motiv eller skapa egna texter. Spreadshirt erbjuder också ett brett utbud av tröjor i olika stilar, färger och storlekar.

Egendesign.com

Egendesign.com är en svensk återförsäljare som erbjuder kundanpassade tröjor. De är kända för sin höga produktkvalitet, konkurrenskraftiga priser och användarvänliga designverktyg. Dessutom erbjuder Egendesign.com snabba leveranser, vilket gör dem till ett populärt val för kunder som vill ha sina personligt designade tröjor snabbt.

Olika tryckmetoder

När man skapar tjocktröjor med tryck är det viktigt att välja rätt tryckmetod. Låt oss titta närmare på några av de vanligaste metoderna: screentryck, värmetransfer, DTG, brodyr och vinyltryck.

Screentryck

Screentryck är en traditionell tryckmetod som är idealisk för större ordrar med enkla design. Metoden ger klara och levande färger som håller länge. Dock är den mindre kostnadseffektiv för mindre ordrar eller komplexa design.

Värmetransfer

Värmetransfer använder värme för att överföra en design från ett papper till tröjan. Denna metod är bra för komplexa och färgglada design, men kanske inte lika hållbar som andra metoder.

DTG

DTG, eller Direct to Garment, är en tryckmetod där designen skrivs direkt på tröjan med hjälp av specialanpassade bläckstråleskrivare. Detta är en utmärkt metod för detaljerade och färgrika design, men kan vara dyrare än andra metoder.

Brodyr

Brodyr är inte en tryckmetod i traditionell mening, men kan användas för att lägga till design på tröjor. Brodyr ger ett lyxigt och hållbart intryck, men är mer lämpad för mindre design på grund av kostnaden och tiden det tar att brodera.

Vinyltryck

Vinyltryck innebär att designen skärs ut i vinyl och sedan värms fast på tröjan. Detta ger en högkvalitativ och hållbar design, men är bäst lämpad för enklare design och mindre volymer.