T-shirt med företagstryck

Ta reda på hur t-shirt med företagstryck kan hjälpa ditt företag att synas. Vi tipsar om var du kan beställa din egen t-shirt med tryck. Vi delar även med oss av några kreativa tips om du planerar att designa din egen t-shirt. Låt oss börja med hur en t-shirt med företagstryck kan hjälpa ditt företag att sticka ut i mängden.

Företags t-shirt med tryck

Om du letar efter företags t-shirt med tryck för ditt företag, finns det flera återförsäljare att välja mellan. Låt oss titta på några av dem.

Prendo

Prendo är en pålitlig leverantör av företagsgåvor och profilprodukter, inklusive t-shirts med tryck. Prendo erbjuder en mängd olika stilar, färger och storlekar, och deras tryckteknik garanterar hållbara och klara tryck.

Anderzson of Sweden

Anderzson of Sweden är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. De erbjuder t-shirts med tryck som är perfekta för företag som vill skapa en stark och varaktig visuell identitet.

Designa egen t-shirt

För de som vill ha full kontroll över designprocessen finns det flera webbplatser där du kan skapa din egen t-shirt med tryck.

Spreadshirt

Spreadshirt är en populär webbplats för att designa egna t-shirts. De har ett brett utbud av t-shirts i olika storlekar, färger och stilar, samt ett intuitivt designverktyg.

Egettryck.se

Egettryck.se erbjuder anpassade t-shirts med tryck för både privatpersoner och företag. De erbjuder ett stort utbud av stilar och storlekar, och du kan ladda upp din egen design eller använda deras designverktyg.

Idéer när du ska designa egen t-shirt

När du designar din egen t-shirt finns det några viktiga faktorer att tänka på. Låt oss dela några tips för att säkerställa att din t-shirt blir precis som du vill ha den.

Välj rätt färgsättning

Färgsättning spelar en stor roll i hur din design uppfattas. Kom ihåg att välja färger som kompletterar varandra och står ut på t-shirten.

Mindre är oftast mer

En simpel design kan ofta vara mer effektiv än en komplicerad. Kom ihåg att designen ska vara lätt att uppfatta på avstånd.

Använd högupplösta bilder

Om din design inkluderar bilder, se till att de är högupplösta för att garantera ett klart och detaljerat tryck.

Tänk på placeringen

Var designen placeras på t-shirten kan ha stor påverkan på hur den uppfattas. Var noga med att placera din design på ett ställe som känns naturligt och balanserat.

Välj rätt t-shirtmaterial

T-shirtens material kan påverka hur din design ser ut och håller över tid. Bomull är ofta ett bra val för dess komfort och hållbarhet.

Använd tydlig text

Om din design inkluderar text, se till att den är tydlig och lättläst, även på avstånd. Välj ett teckensnitt och en storlek som är lämplig för din design.